KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs plastyczny „Najpiękniejsze wspomnienia z wakacji”

 

Konkurs plastyczny „Najpiękniejsze wspomnienia z wakacji”

 


W lipcu 2020 roku został ogłoszony konkurs plastyczny pt. „Najpiękniejsze wspomnienia z wakacji”, kierowany do uczniów klas I-IV.
Zadaniem dzieci było stworzenie pracy konkursowej w formacie A4 techniką dowolną, odnoszącej się do tematu wakacji.
Największą aktywnością w konkursie wykazała się klasa II c.
Wszystkim uczestnikom gratulujemy umiejętności oraz pomysłowości.
Wytypowanie zwycięzców nie było łatwym zadaniem, ponieważ prace były wyjątkowe. Jury musiało wyłonić jednak trzy najlepsze.
I miejsce – Amelia Orłowska
II miejsce- Paulina Dziedzic
III miejsce- Iga Jedynak
Gratulujemy zwycięzcom!