KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uwaga ósmoklasiści !!! Klasy ósme- nowe terminy postępowania rekrutacyjnego na rok szkolny 2020/2021

 Uwaga ósmoklasiści !!! 

Nowe terminy postępowania rekrutacyjnego na rok szkolny 2020/2021

 

Terminy postępowania rekrutacyjnego na rok szkolny 2020-2021 (PDF)

 

 


Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 1 im. Kazimierza Wielkiego w Brzezinach

ogłasza postępowanie uzupełniające na wolne miejsca
w oddziale przedszkolnym na rok szkolny 2020/2021.

Ilość wolnych miejsc - 6.

Rodzice zainteresowani zapisem dziecka mogą składać
wniosek o przyjęcie dziecka do oddziału przedszkolnego
w terminie od dnia 04.05.2020 r. do dnia 11.05.2020 r.

po uprzednim kontakcie ze szkołą
(numer kontaktowy 46 874 21 50).

 


Drodzy rodzice i uczniowie informujemy, że zdalne nauczanie zostało przedłużone do 24 maja 2020 r. Egzaminy ósmoklasistów zaplanowane zostały w czerwcu. Egzamin ósmoklasisty 2020 rozpocznie się 16 czerwca i potrwa przez trzy dni do 18 czerwca 2020 roku. 

Harmonogram egzaminu ósmoklasisty 2020:

16 czerwca 2020 r. - część humanistyczna egzaminu ósmoklasisty 2020
17 czerwca 2020 r. - część matematyczna egzaminu ósmoklasisty 2020
18 czerwca 2020 r. - część językowa egzaminu ósmoklasisty 2020 


 Uwaga ósmoklasiści !!!

Rekrutacja do szkół ponadpodstawowych 2020/2021

Rekrutacja ósmoklasistów zasady ogólne

Zasady rekrutacji dla absolwentów klas VIII

Zarządzenie Łódzkiego Kuratora Oświaty  W SPRAWIE WYKAZU ZAWODÓW WIEDZY, ARTYSTYCZNYCH I SPORTOWYCH, KTÓRE MOGĄ BYĆ WYMIENIONE NA ŚWIADECTWIE UKOŃCZENIA SZKOŁY PODSTAWOWEJ.